Vakfımız Kuruluş Tarihinden günümüze kadar olan yardımlarını kendi taşınmazlarından elde ettiği gelirlerle gizli ve hızlı olarak yardımlarını devam ettirmektedir. ta ki; gerek yurt içi gerekse yurt dışından bağış severlerimizin teklifleri üzerine vakfımız adına bağış, kampanyası başlatılmış olup ve bağış yapmak isteyen yüce gönüllü insanlarımızın  güvenini boşa çıkartmamak ve kalplerinin müsterih olması için yapacakları yardımlardan bizzati kendilerini haberdar etmemiz gerektiğini kendimize borç olarak görmüşüzdür.

Bu nedenle biz başkanlık olarak sevgili bağış severlerimizin eli ayağı ve yardım sever kardeşlerimizle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluşturarak bağış severlerimizin her türlü yardımlarını ve şartlarını yerine getirip gerek fotoğraflayarak gerek videoya kaydederek kendilerine ulaştırmak ve kalplerini gönüllerini müsterih etmek görevlerimiz arasındadır.
Tüm Yardım Sever kardeşlerimize şimdiden teşekkür eder cenab-ı mevlam yapacakları yardımları dergahı izzetinde kabul etsin inşallah.
Saygı Ve Selamlarımla Doğancızade insani yardım vakfı başkanı.