Doğancızade insani yardım vakfı tüm faaliyetlerini gönüllülük esasıyla yürütür. Dünyanın dört bir yanındaki onlarca ülkede gönül dostlarımızın talebi ve vekaleti üzere    Allah’ın izni, ve rızası ile sonra binlerce gönül dostumuzun duasını ve desteğini alıp kurbanlarını kestirip  fakir fukara yoksul dul yetim kimsesiz ihtiyaç sahiplerine dağıtılıp fotoğraf ve video kaydı yapılıp hayır sever yüce gönüllü kardeşlerimize iletilir.
doğancızade insani yardım vakfının yaşamasına vesile olan birlikte , varlığını devam ettirmesini sağlayan temel unsur  hayırseverlerimizdir

Doğancızade humanitarian relief foundation carries out all activities voluntarily. In dozens of countries all around the world, we take the prayers and support of Allah's request and consent of our friends and our thousands of friends and relatives of our hearts and then deliver them to our poor brothers and sisters who are poor and needy orphans. . it is our philanthropist who is the main element that helps the existence of the humanitarian aid foundation together