Dünyada 7 insandan 1’i açlık sınırının altında
Yeryüzünde 815 milyon insanın açlıkla mücadele ettiğini biliyor muydunuz? Yeni dünyanın ürettiği imkanlar ve büyük iddialar Afrika’nın hiçbir köşesine refah götüremedi. Zekat, fitre ve sadakalarınız ile bu büyük dertlerin önüne geçebilirsiniz.

DOĞANCIZADE VAKFI, kuruluşundan bugüne zekat, fitre ve sadakalarınız sayesinde dünyanın 135 bölgesinde milyonlarca insana yardım götürüyor. DOĞANCIZADE VAKFI, ekipleri, muhacir kamplarında ömür süren, savaşların mağdur ettiği çaresiz insanlarla, ocaklarında bir kap yemek pişirmek için uğraşan kardeşlerimizle bir araya gelerek onlara selamınızı ve yardımlarınızı birebir elden ulaştırıyor.

Daha yaşanılabilir bir dünya imkanı sunan zekat ve sadaka ibadeti, Müslümanların insanlık için açtığı iyilik kapısının anahtarı hükmünde. Bu anahtarla siz de hayrın kapısını aralayabilir, dünya üzerinde yaşanan bu trajedinin son bulması için katkınızı sunabilirsiniz.

DOĞANCIZADE VAKFI'nın iyilik kervanı dünyanın farklı yerlerindeki mağdur ve muhtaç Müslümanlar için yola çıkıyor. Siz de zekat ve fitrelerinizi bu iyilik kervanına katın.

24.05.2018 00:38