Nisan ayındaki bağışseverlerimizin,vakfımızın bünyesinden Toplnan paralar ile bağışlarımız ihtiyaç sahiplerine uluştırılmıştır.
Merhaba sevgili bağışseverlerimiz, üyelerimiz, dostlarımız, kardeşlerimiz, ve doğancızade vakfı ailesi.

1 Nisandan itibaren toplanan bağışlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Bununla ilgili Bağışseverlerimizin isteği üzerine Fotoğraflandırılıp bağışseverimize sunmaktayız.

Dilerseniz sizde Havale/EFT, Kredi Kartı ile online bağış yapabilir bununla ilgili Talep halinde görselleri sizlerle isterseniz web sayfamız üzerinden  isterseniz, Kişisel telefonunuza Ulaştırılarak Sizlere bilgi verebiliriz.

Doğancızade vakfı Yüzyıllardan beri hep aynı çizgide din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın ihtiyaç sahiplerini araştırmaya, ulaşmaya  her zaman devam edecektir.  Dilerseniz Sizde Bize eşlik edebiliriz

25.04.2019 23:42